Järvekontserdi finaal oli vägev

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eilsel Käravete järvekontserdil nautisid esinejad üksteist ja oma muusikat, publikul võttis nendega kaasaminek loodetust rohkem aega, kuid lõpulaul eestlaseks olemisest kõlas juba ühiselt.

Eilsel Käravete järvekontserdil käinud Ambla valla elaniku Piia Tiigemäe sõnul oli pealtvaatajaid vähem kui eelmine aasta. «Vihma kartuses jätsid tulemata meie sugulased ja ju nii mitmed teisetki, kuid see väike vihm üldse ei seganud,» ütles ta.

Kontsert jäi eelmise aasta omale alla ka elamuselt. «Laval neljakesi koos esinedes leidsid Taukar, Vilgats, Kammiste ja Hannust küll mõnusa koostegemise vaimu, kuid publikul võttis nendega kaasaminemine kuidagi kaua aega. Ju oodati enam isamaalisi laule ka, kuid tundus, et esinejatel oli kava üldse ette valmistamata ja lauldi kohapeal improvisatsiooni korras pähe tulevat,» arutles Tiigemäe. «Nii jäi see õige elamus kuidagi tabamata seekord.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles