Järvamaa omavalitsused liiguvad ühe mütsi alla

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi vallamaja
Türi vallamaja Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Türi vallavalitsuse korraldatavatel Järvamaa omavalitsuste suvepäevad toimuvad tegevused teemal «Liigume ühe mütsi alla», osa võtavad kõik peale Albu.

Järvamaa omavalitsuste suvepäevad toimuvad 21. augustil Metsajõe puhkekeskuses. Tänavuste ettevõtmist korraldab Türi vallavalitsus. Vallavanem Pipi-Liis Siemann  sõnas, et päeva teema on «Liigume ühe mütsi alla» ja päeva motoks on: «Kui liigud, siis elad. Kui elad, siis tunned ja mõtled. Kui mõtled, siis leia aega ka liikumiseks, selleks, et tunda ja elada!»

«Tegevused on seotud omavalitsuste ametnike, volinike ja töötajate meeskonnatunde suurendamisele, liikumise ja loovuse virgutamisele- kavas on sportlikud ja võistluslikud mängud, mõtteteritamine, et leida ebatraditsioonilisi ja uudseid lahendusi küsimustele ning kindlasti on oluline ka inimeste omavaheline suhtlemine mitteformaalses õhkkonnas, mis aitab kaasa edaspidisele meeldivale ja ehk senisest tulemuslikumale koostööle,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles