Uus maavanem tuleb Ameerikast

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Alo Aasma kandideeris möödunud sügisel Sotsiaaldemokraatliku erakonna nimekirjas Paide linnapeaks, pole ta siiani sellesse parteisse astunud.
Kuigi Alo Aasma kandideeris möödunud sügisel Sotsiaaldemokraatliku erakonna nimekirjas Paide linnapeaks, pole ta siiani sellesse parteisse astunud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva uueks maavanemaks pürgib praegu Ameerika Ühendriikides viibiv endine Paide linnapea Alo Aasma, kes tunnistas Järva Teatajale otse Manhattanilt, et talle on niisugune ettepanek tehtud.

Koalitsioonis olevad Reformierakond ja Sotsiaaldemokraatlik erakond on kokku leppinud, et Järva maavanema koht tuleb täita sotsidel.

Sotsiaaldemokraatliku erakonna Järvamaa piirkonna esimees Kulno Klein ütles, et maavanema nimetab ametisse valitsus, kuid tema on kindel, et sellesse ametisse saab Alo Aasma. Kleini selgitusel räägib Aasma kasuks asjaolu, et ta on Järva maakonnas üles kasvanud, omab kohaliku omavalitsuse juhi töökogemust ja on ka ühiskondlikus tegevuses aktiivne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles