Suusahüppajat tõmbab mootorite ja adrenaliini juurde

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Liis Treimann/Postimees

Suve alguses sportlaskarjääri lõpetamisest teatanud suusahüppaja Kaarel Nurmsalu astub sel kolmapäeval spordipubliku ette pisut tavapäratumas olukorras. Nurmsalu osaleb 20. augustil Türi vallas Kihlis toimuval motokrossil.

Antud võistlus on Top200 karikasarja V etapiks ning ühtlasi selgub võidukihutamisel see viieliikmeline võistkond, kes saab aastaks endale Eesti ühe vingeima rändkarika- kaks meetrit kõrge Türi raadiomasti karika. Türi AMK juhatuse liige Kaspar Tammist ütles, et sel aastal on ka kohalikel sõitjatel reaalne võimalus karika koduklubisse jätmiseks.

Nädala alguseks oli krossile end kirja pannud ligi 150 sõitjat, mida on tunduvalt rohkem kui korraldajad ootasid. Osalejate ridades löövad kaasa näiteks aastaid Eesti paremate krossimeeste hulka kuulunud Harri Kullas ja Indrek Mägi.

Treeningud algavad hommikul, kohale tasub tulla hiljemalt kella 12ks, mil antakse esimene start. Võistluspäev lõpeb orienteeruvalt kell 17 autasustamisega. Tegemist on Kihli suvise krossihooaja viimase motokrossiga. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles