Tallinna-Tartu maanteel hukkus mootorrattur

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 19.18 sai politsei teate liiklusõnnetusest Järvamaal. Paide vallas Mustla lähistel juhtus mootorratta ja veoauto kokkupõrge, milles hukkus mootorrattur.

Õnnetus juhtus Tallinna-Tartu maantee 68. kilomeetril. Esialgse info kohaselt sooritati Tallinna suunas liikunud mootorrattaga möödasõitu samas suunas liikunud veoautost ning mootorratas põrkas kokku vastutuleva veoautoga. Mootorrattur, kelle isik on tuvastamisel, hukkus sündmuskohal.

Veoautojuht õnnetuses vigastada ei saanud ja ta oli kaine.

Juhtunud õnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust, mille käigus selgub kas mootorrattur oli kaine.
Õnnetus juhtus sirgel teelõigul, lubatud suurim sõidukiirus on seal 90 km/t. Mootorrattur kandis nõuetekohast turvavarustust. 

Tsikkel lagunes saadud löögist mitmeks tükiks, mis olid üksteisest kümnete meetrite kaugusel. 
Veoauto juhi sõnul sõitis tema lubatud sõidukiirusega, kuid mootorratta kiirus oli suur. 

Õnnetuse tõttu oli liiklus Tallinna-Tartu maanteel suletud ligemale pool tundi. 

Nüüdseks on maantee liiklusele avatud.

Paide politseijaoskonna juht Üllar Kütt tunneb kaasa hukkunud mehe lähedastele. Ta lausus, et juhtunu täpseid asjaolusid me küll veel ei tea, kuid meeles peab pidama, et liikluses ei tohi võtta asjatuid riske. „Kõik juhid peavad liikluskeerises veenduma oma manöövrite ohutuses. Jalgratturid ja mootorratturid on teistest juhtidest kergemini haavatavad ja peavad tegema kõik endast oleneva, et kokkupõrgetest autodega hoiduda,“ lisab Kütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles