Pangakontorist saab hakata mööblit ostma

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaheksa aastat Paides Tallinna tänaval tegutsenud Ananke mööblikauplus paneb peatselt uksed kinni. Põhjuseks pole mitte see, et müüginumbrid kahanevad, vaid kauplus hakkab edasi tegutsema uutes ruumides.

Tallinna tänava äärses puumajas tegutsenud mööblikauplus, kust nii järvalased kui ka kaugemalt tulijad olid harjunud mööblit ostma, kolib sealt ära puht praktilistel põhjustel. «Eelmine omanik, kellele maja kuulus, polnud nõus hoone välisilmesse investeerima – aknaid vahetama, fassaadi värskendama. Samuti oli probleeme ventilatsiooni ja kanalisatsiooniga nagu vanas majas ikka. Parkimistingimused olid ka kehvakesed,» ütles OÜ Ananke juhatuse liige Rita Liiva põhjuseks. Uut kauplusepinda otsiti hoolikalt ning kuigi eesmärk oli leida see kesklinnas ja kaubanduspiirkonnas, siis lõpuks jäi silma Vainu tänaval asuv nn pangamaja, millest pool on SEB panga valduses ning teine pool pärast Swedbanki kontori kolimist tühjana seisnud.

«Õnnestus saada endised Swedbanki ruumid, mis enam-vähem ka meie nõuetele vastavad. Osad ruumid on plaanis veel ehk omakorda rendile anda, meie käsutusse jääb endine teenindussaali osa ja veel mõned ruumid,» märkis Liiva. Ka on klientidele nüüd paremad parkimistingimused. Kõige enam teeb Liivale rõõmu, et uuel kauplemispinnal on rohkem võimalusi mööbli ja näidiste eksponeerimiseks. Endiselt saab kauplusest lisaks muule mööblile osta Eestis projekteeritud köögimööblit, garderoobisüsteeme jne. Täpset kuupäeva, millal pood uksed Vainu tänava majas avab, Liiva lubada ei julgenud. «Kõik sõltub sellest, kuidas kolimine ja ettevalmistustööd kulgevad. Täpset kuupäeva praegu ei ütle, aga septembri alguses ootame kliente uues kohas,» sõnas ta. Ananke kauplusel pole see esimene kord kolida. Enne Tallinna tänaval sisse seadmist kaubeldi kolm aastat Pika tänava ärimajas asunud pinnal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles