Järvamaa juhtides pulbitseb tugev spordivaim

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval ja neljapäeval rassisid Türi vallas Veskisillal ja Metsajõel peetud suvisel mitmevõistlusel Eesti omavalitsusjuhid. Järvamaa juhid tõestasid end taas tublide spordimeeste ja -naistena ning tõid maakonna esimesele kohale.

Osalejaid ootas võistlusel kümme mitmekülgset ala, kardisõidust kanuuralli ja ratta­orienteerumiseni, millest nii mitmedki valmistasid juhtidele Järvamaa spordiliidu projektijuht Piret Reinfeldi ütlusel omajagu raskusi. «Rattaorienteerumises purunesid osadel sõiduvahenditel kummid, harvad polnud ka punktidest möödasõitmised. Kuulijänn vajas jõudu, paarisvõrkpalli tulemus olenes loosiõnnest ning avaala kardisõit oli paljudele kui tundmatus kohas vette hüppamine. Elevust tekitas see palju!» rääkis ta.   

Võistlustest võttis osa 27 meest ja kuus naist. Järvamaa omavalitsusjuhte oli mängudel esindamas Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann, Väätsa vallavanem Lauri Läänemets, Ambla vallavanem Rait Pihelgas, Järva-Jaani vallavanem Arto Saar, Imavere vallavanem Jüri Ellram ning Kareda vallavanem Kulno Klein. Väljaspool arvestust lõi kaasa kolm meest, sealhulgas ka Paide abilinnapea Janno Lehemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles