Türil jätkuvad liiklust häirivad remonditööd

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustis Türi linnas Paide ja Viljandi suuna peatänaval algav teeremont toob praeguse kesklinna ristmiku asemele moodsa ringristmiku. Selle ehitustööd on kavandatud järgmisesse aastasse.
Augustis Türi linnas Paide ja Viljandi suuna peatänaval algav teeremont toob praeguse kesklinna ristmiku asemele moodsa ringristmiku. Selle ehitustööd on kavandatud järgmisesse aastasse. Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Augustis algab Türi linnas Paide ja Viljandi suuna peatänaval teeremont, mis toob linna veel ühe ringristmiku, liikluse piiranguid, vajadusel ümbersõitegi ja seda kuni tööde lõppemiseni järgmise aasta sügisel.

Türi linna Paide ja Viljandi suunal läbiva tee remondiks sõlmis maanteeamet töövõtulepingu ASiga Lemminkäinen Eesti. Ettevõtte Pärnu piirkonna juht Riivo Juhansoo sõnas, et nii suuremahuliste teetööde puhul kui need hakkavad toimuma Türi linnas, on liikluse häirimine möödapääsmatu. «Kindlasti saab töötsoonis olema liiklus piiratud 30 km/h ja tuleb ette liiklusseisakuid. Vajadusel kasutame ka foore/reguleerijaid ja täna (reedel – toim.) toimunud töökoosolekul olid arutlusel ka võimalikud ümbersõidu võimalused,» rääkis Juhansoo. «Türi on kõrge liiklussagedusega linn ja sellega arvestame meiegi teetööde tegemisel,» lisas ta.

Maantee ehitustööd algavad linna sissesõidu Pärnu-poolsest otsast ehk Viljandi tänavalt järgmisel nädalal. Pärnu-poolsest otsast raudteeni tehakse teel põhjalikum remont, mis tähendab uut alust ja teekatte panemist. Ülejäänud lõigul uuendatakse vaid katet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles