Inetu juhtum: Paide ja Türi läksid palliväljakul raksu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Lõppenud laupäeval pidid Paide linnastaadioni muruväljakul teise liiga mängus kohtuma Paide linnameeskond II ja Türi Ganvix. Segadus mängupaigaga päädis lõpuks sellega, et mäng jäi pidamata ning hilisem sõnavahetus ähvardas üle kasvada kakluseks.

Kui kohtunikud laupäeval mängupaika jõudsid, selgus, et Paide muruväljak on mänguks ette valmistamata. «Paarkümmend minutit enne mängu algust selgus omakorda, et Paide linnameeskond II soovib mängu pidada muruväljaku asemel kunstmurul. Väljaku vahetamiseks tuleb teha aga avaldus kümme päeva enne mängu toimumist, misjärel jalgpalliliit otsustab väljaku vahetamise,» selgitas Eesti jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht.

Kuna külalisvõistkonna Türi Ganvixi mängijad ei olnud valmis kunstmuruväljakul mängima, ei jäänud kohtunikul muud üle kui mäng vastavalt reeglitele ära jätta. Järva Teataja rääkis kohapeal viibinud inimesega, kelle andmetel läks seejärel osade mängijate vahel sõneluseks ning kui üks tülipooltest poleks kiiresti lahkunud poleks olnud palju puudu ka kaklusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles