Vesi ja jäätis teeb Paides hiigelmüüke

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veinimaitseliste närimiskummidega jäätis..
Veinimaitseliste närimiskummidega jäätis.. Foto: Caro / Scanpix.

Lõppenud nädalavahetusel osteti Paide Maksimarketist ca 5500 portsjonit jäätist ning ligi 6600 ühikut vett ja karastusjooke. Kuumale ilmale vaatamata leidis poodi tee ligi 11 000 ostu sooritanud inimest.

Paide Maksimarketi juhataja Tiiu Lunts ütles, et selline külastajate arv pole midagi erilist. Poe tippnädalavahetused jäävad ikka jõulude ja jaanipäeva aega. Küll on aga palavate ilmadega näiteks jäätist ostetud pea kaks korda tavapärasest rohkem. «Valdavalt on ostetud erinevaid topsi- ja tuutujäätiseid,» lisas ta. «Üldistatult öeldes on vett ja karastusjooke ostetud peaaegu võrdselt.»

Lunts rõhutas, et kaupmeeste jaoks suvi ootamatult ei tulnud ning Maksimarketi letid kaubast, ka jäätisest ja veest tühjad ei ole. «Vee ja karastusjookide puhul peab siiski märkima, et enamus klientidest soovid neid külmana, kuid sellise ostutempo juures võetakse kaup enne lihtsalt letilt ära kui see jõuab külmaks minna,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles