Ambitsioonikas filmiprojekt loodab hoo sisse saada

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Orumägi
Kaarel Orumägi Foto: Kee Abel

Sellel suvel on Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Kooli noortel plaanis hakata väntama filmi "Doomino", mille peaosas astub üles Türi noormees Kaarel Orumägi. Nüüd koguvad hakkajad noored annetusportaali hooandja.ee kaudu toetust, et oma unistus ellu viia.

Kogu töö plaanitakse ära teha oma jõududega. Produtsent ja projekti eestvedaja Jaagup Luts ütleb, et plaanid on suured."Tahame oma filmi esitada mitmele filmikonkursile ning läbirääkimised käivad telekanalitega. Teeme kõik ise – kirjutasime ise stsenaariumi, lähiajal toimub näitlejate valimiseks casting, filmime ise, monteerime ise, üritame ise oma filmi ka turustada."

Peaosatäitja Kaarel Orumägi on tuntud Eesti telesarjast “Pilvede all”, kus ta oli Peebu osatäitja. Lisaks näitlemisele on Orumägi tegelenud ka lavastamisega - Türil etendus tema lavastatud üle-eestiline noortemuusikal "Lumivalgeke". Ta on ka helilooja ja laulja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles