Järvamaa kutsehariduskeskus võib laieneda Põltsamaale

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskuse direktor Rein Oselin peab liitumist Põltsamaa ametikooliga mõistlikuks ja loodab, et kooli naabrusesse kerkib ka Paide riigigümnaasium.
Järvamaa kutsehariduskeskuse direktor Rein Oselin peab liitumist Põltsamaa ametikooliga mõistlikuks ja loodab, et kooli naabrusesse kerkib ka Paide riigigümnaasium. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Haridus- ja teadusministeerium kaalub võimalust liita Põltsamaa ametikool Järvamaa kutsehariduskeskusega, sest naabermaakonnas kahaneb õpilaste arv ja pooltühja koolimajja pole mõtet suuri investeeringuid teha.

Haridus- ja teadusministeeriumi kommunikatsiooniosakonna konsultant Asso Ladva ütles, et kõnealune teema on ministeeriumis päevakorral olnud juba paar kuud, kuid lõplikku otsust pole veel langetatud.

Ladva selgitas, et algselt oli plaan ühendada Põltsamaal kutsekool ja riigigümnaasium. Kuna uus kool hakkaks asuma kutsekooli ruumides, mis jäävad Põltsamaa valda, siis polnud Põltsamaa linnajuhid selle plaaniga päri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles