Mäo kinnisvara vastu pole mingit huvi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäos on hetkel müügis kinnistuid paari miljoni euro väärtuses, kuid mida ei ole, on ostjad.
Mäos on hetkel müügis kinnistuid paari miljoni euro väärtuses, kuid mida ei ole, on ostjad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Vähem kui kümmekond aastat tagasi oli Järvamaa kinnisvaraturu kõige kuumem kaup maa Mäo külas. Loodeti, et Mäo liiklussõlme valmimisega teeb see piirkond suure hüppe ja sinna kerkivad meelelahutusasutused, kauplused, söögikohad ja hulga tehaseid. Tavalise põllumaa hind kerkis kiiresti, kuid ostjat polnud raske leida, sest uus omanik lootis maa mõne aasta pärast veelgi kallimalt maha müüa.

Hetkel on Mäo maaomanikud kõike muud kui optimistlikud. Mida aeg edasi, seda vähem tuntakse huvi põllulappide vastu, kuhu võiks tehase püsti panna.

Hetkel on Mäos müügis ligemale paarkümmend kinnistut, kuhu võiks ehitada kümneid tehaseid. Kõige kallim krunt maksab natuke üle poole miljoni euro. Paremaid aegu ootavate kinnistute kogumaksumus ulatub paari miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles