Väinjärve veepeol jagub tegevusi terveks päevaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 26. juulil toimub järjekorras 48. Väinjärve veepidu, kus saab lisaks pika traditsiooniga võistlustele nautida Tanel Padar & The Sun`i kontserti.

Väinjärve veepidu algab kalapüügivõistlusega, mis on korraldaja Eva Linno mäletamist mööda olnud päeva avaürituseks juba aastaid. Linno ütles, et kalapüügihuvilisi on igal aastal umbes 30 ringis olnud. «Tulevad isad poegadega, vanaisad lapselastega, aga ka naised,» lausus Linno. Mehed, naised ja lapsed võistlevad eraldi arvestuses. Linno sõnas, et veepidu on kogu pere üritus, seega on tegevusi kõikidele. «On tõsiseid võistluseid ja selliseid, millest saavad kõik osa võtta,» märkis ta.

Traditsioonilistest tegevustest tõi Linno veel välja ümber järve jooksu ja üle järve ujumise. Osaleda saab ka laskmisvõistlusel. Pika pausi järel on teist aastat taas võistluste nimekirjas rammumehe valimine, mida aitab korraldada rammumeeste ühing, mis tagab professionaalse võistluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles