Tennisega pole kunagi hilja sõprust looma hakata

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paidelane Maidu Luts (vasakul) hakkas tennist toksima umbes kuus aastat tagasi. Tennisepisiku süstis temasse sõber Raul Mironov jalgpalliplatsilt, kui kinkis talle 40. sünnipäevaks reketi. Varem mängisid mehed ühes meeskonnas jalgpalli, nüüd ühel platsil tennist ja seda nii kaua, kuni jalad veel liiguvad.
Paidelane Maidu Luts (vasakul) hakkas tennist toksima umbes kuus aastat tagasi. Tennisepisiku süstis temasse sõber Raul Mironov jalgpalliplatsilt, kui kinkis talle 40. sünnipäevaks reketi. Varem mängisid mehed ühes meeskonnas jalgpalli, nüüd ühel platsil tennist ja seda nii kaua, kuni jalad veel liiguvad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tennisemänguga võib algust teha ükskõik mis vanuses, ka ülekaal pole takistuseks, sest koormust seab endale igaüks ise, osavusega pikenevad mänguajad ja paraneb füüsiline vorm.

Jalgpalli kõrvalt hakkas paidelane Maidu Luts (48) tennist toksima umbes kuus aastat tagasi. Tennisepisiku süstis temasse sõber Raul Mironov jalgpalliplatsilt, kui kinkis talle 40. sünnipäevaks reketi. Kui Luts kohe sõbra hobist vedu ei võtnud, siis aasta paari pärast käis ta aina tihedamini tennist toksimas.

Tennises vaid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles