Kaitseliit laiendab haaret: Koerus käivad ehitus- ja lammutustööd

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Kaitseliidu Järva maleva Koeru üksikkompanii saab endale kunagise taimla teenindushoonest tegevuskoha. Eelmisel nädalal alustas AS Paide MEK hoones esmalt lammutustöödega.

Kaitseliidu Järva maleva pealik kolonelleitnant Arvi Niglas ütles, et tööd on hetkel graafikus ning lammutustööd peaksid läbi saama selleks nädalaks. «Hoones lammutatakse ära teatud vaheseinad, küttesüsteemide ehitamise tõttu võetakse üles põrandad,» selgitas ta. «Sel nädalal peaks hakkama ka vundamendi lahtikaevamine.»

Koeru üksikkompanii tegevuskoht läheb maksma ca 150 000 eurot ja raha tuleb malevale kuuluva metsa majandamisest saadud tulust. Kunagisesse taimla teenindushoonesse tuleb ehitamise esimeses etapis ehk olemasoleva 150 m2 hoone renoveerimise käigus õppeklass ja nõupidamisteruum, trepikoda, valveruum, köögiboks ja tualetid-duširuumid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles