Koduaknast pildistatud rebane osutus ilveseks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ilme Siemann

Ilves tuli eile õhtul Järvamaal Türi-Allikul elava Ilme Siemanni kodu ligidusse, kus ta turnis poolteist tundi heinapallide otsas.

Siemann selgitas, et eile õhtul kella üheksa paiku aknast välja vaadates märkas ta, et nende põllu tagumises otsas asuval heinapallil mõnuleb rebane. "Võtsin fotoaparaadi ja tegin mõned võtted. Siis hüppas see rebane pallilt maha ja hakkas meie maja poole liikuma. Tegin veel mõned pildid ja hõikasin lahtisest aknast, et ta võiks mulle ligemale tulla," rääkis naine.

Kui Siemann oli fotod arvutisse võtnud, et neid paremini näha, märkas ta, et rebasel on mustad träpsud peal. "Hõikasin ka abikaasa ilvese nägu rebast vaatama. Otsisime üles teise fotokaamera, et modelli ligemale suumida. Ja nende fotode oli uba selgelt näha, et tegemist pole rebasega, vaid meile tuli külla ilves," sõnas ta.

Siemann selgitas, et ilves hüples heinapallide otsas poolteist tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles