Vaata, kelle esitas Paide linnapea aukodaniku kandidaadiks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide kogukonnakeskuse juht Rainer Eidemiller Pärnu kontserdimajas president Toomas Hendrik Ilveselt vabatahtlike tegevusse kaasamise ja juhendamise eest tunnustust vastu võtmas.
Paide kogukonnakeskuse juht Rainer Eidemiller Pärnu kontserdimajas president Toomas Hendrik Ilveselt vabatahtlike tegevusse kaasamise ja juhendamise eest tunnustust vastu võtmas. Foto: Ants Liigus/ Pärnu Postimees

Reede on viimane päev esitamaks kandidaate Paide linna aukodaniku ja vapimärgi tiitlile. Eilseks polnud ühtegi kandidaati esitataud, kuid täna hommikul teatas Paide linnapea Priit Värk, et tema esitas volikogule kaks kandidaati.

Aukodaniku tiitel võiks Värgi arvates minna Paide masinatehase juhile Jaan Meikupile ja vapimärgiga võiks pärjata Wabalinna maja eestvedaja Rainer Eidemilleri.

Paide linna aukodaniku nimetus on Paide kõrgeim autasu, mis antakse füüsilisele isikule linnapoolse austusavaldusena Paide linnale osutatud teenete eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles