Paidelaste vanalinnapäeval jäi abikäsi väheks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kreisilinnapäevade üks korraldajatest Rainer Eidemiller ütles, et hommikune vihm ei muutnud ajakavas suurt midagi. Tulemata jäi küll lastele mõeldud batuut ja ilma mõju avaldus ka mõnele kirbuturule oma kaupa müüma tulnud registreerunule, kes viimasel hetkel loobuda otsustas, kuid üldjoontes toimus kõik plaanipäraselt.

Üheks iga-aastaseks hitiks peetaval vabakohvikute alal oli väljas sel aastal kolm vabakohvikut, kus pakuti külastajatele eriilmelisi maitseid. Lisaks Wabalinna enda suupiste- ja supikohvikule oli kohvikulauaga välja tulnud kultuurimaja memmede kohvik, kus pakuti näiteks mulgiputru, ja kristliku keskuse kohvik, mis oli välja tulnud magusate kookidega.

Eidemiller ütles, et hinnanguliselt käis kreisilinnapäevadel ligi tuhat inimest, mis on enam-vähem sama palju kui eelmisel aastal. Siiski tuleb tema sõnul järgmisel aastal panustada rohkem tööjõudu, sest selleaastane üritus näitas, et abikäsi nappis. Eripärana selle aasta kreisilinnapäevade juures toob Eidemiller välja, et liikumist paistis vähem ja inimesed eelistavad pigem ühes kohas paigal olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles