Napid poolteist nädalat on valitud müügikohtadest olnud osta Koeru vallas Vahuküla pisikeses lihatööstuses käsitööna valminud veiselihasnäkke. Vinnutatud Vinnukas tahab olla toidumaailma Porsche.
Tellijale
Vahukülas valmivad veiselihast mahesnäkid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaisest mahetoorainest saab Vahukülas vinnutatud veiseliha kolmes pisikeses ruumis. Tootmine tundub olevat lihtne: liha võetakse vastu ning lõigatakse-viilutatakse-marineeritakse. Edasi läheb see kaheks-kolmeks tunniks vinnutuseks ahju, pikad liharibad lõigatakse väiksemaks ja pakendatakse 50 grammi kaupa kottidesse.