Koigi lapsed sõid tippkoka valmistatud koolilõunat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh

Reede hommikupoolikul oli Koigi söökla täis sagimist. Köögis, mis jääb tavapäevadelgi kokkadele  veidi kitsaks, oli topelt rohkem rahvast, sest lisaks kohalikele toimetasid pliidi ääres kümmekonna Järvamaa kooli toiduvalmistajad.

Vägede haldamisega tegeles Eesti peakokkade ühenduse president ja Estonia SPA peakokk Rudolf Visnapuu, kes  jagas teadmisi ja nippe tervisliku koolitoidu valmistamise kohta.

Sellel päeval serveeriti söögivahetunni ajal toitu  hoopis 23. ja 24. mail esimest korda peetava umbrohufestivali käigus  Koigi mõisa peahoonesse loodud restoranis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles