Noortalunike seas läheb tihedaks rebimiseks

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortalunike kümnevõistluses asub eelmise aasta parima taluperenaise tiitlit kaitsma Järvamaa kutsehariduskeskuses kolmandat aastat põllumajanduse erialal õppiv Liina Eilmann, kes harjutab selleks enam loomade mõõtmist ja aja peale kartulite noppimist.
Noortalunike kümnevõistluses asub eelmise aasta parima taluperenaise tiitlit kaitsma Järvamaa kutsehariduskeskuses kolmandat aastat põllumajanduse erialal õppiv Liina Eilmann, kes harjutab selleks enam loomade mõõtmist ja aja peale kartulite noppimist. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Homme algavale noortalunike kümnevõistlusele koguneb üle 30 noortaluniku, kelle seas on ka eelmiste aastate võitjaid.

Noortalunike kompleksvõistlus peetakse 14. aastat Järvamaa kutsehariduskeskuse õppekohas Säreveres, kuid kooli põllumajandusõppe osakonna juhataja Külli Marrandi meelest teeb tänavuse võistluse eriliseks hoopis eelmiste meistrite rohkus. «Eelregistreerimise põhjal on 34 nime seas mitu varasemate aastate esikolmikusse kuulunut, mis annab alust arvata, et tänavu läheb eriti tihedaks rebimiseks,» ütles ta.

Ühe eelmiste aastate võitjana läheb võistlustulle Järvamaa kutsehariduskeskuses kolmandat aastat põllumajanduse erialal õppiv Liina Eilmann, kes peab Imavere vallas koos emaga talu. «Tänavu lähen võistlema kolmandat korda,» selgitas ta. «Mulle meeldib oma teadmisi ja oskusi proovile panna, kuid mõtlen rohkem oma heale sooritusele kui võistluse võitmisele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles