Otsitakse kauneimat maakodu

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakodu
Maakodu Foto: www.kv.ee

Ajakiri Maakodu kuulutas välja konkursi „Eesti kauneim maakodu”, lisaks kauneimale maakodule pärjatakse kodusid neljas kategoorias.

Ajakirja peatoimetaja Kadri Tramm sõnab, et ehkki Eestis on mitmeid kauni kodu valimise konkursse, on seesugune konkurss ainulaadne, sest keskendub just maapiirkondades asuvatele kodudele. „Osalema on oodatud nii maakodude ja suvilate kui ka tootmistalude omanikud, aga ka noored pered ning vanade talude renoveerijaid, kes oma kodu üle uhkust tunnevad,” loodab Tramm kõik maapiirkonnas asuvad pärlid üles leida.

Konkursi eesmärk on väärtustada maaelu ja maal elamist ning tunnustada inimeste oskusi, ilumeelt, maitsekust oma kodu, aia ja koduümbruse rajamisel ning korrastamisel. „Eestis on väga palju ilusaid maakodusid ja talusid, mis on korda tehtud ja maitsekalt sisustatud. Selle taga on suur töö, leidlikkus ning oskus teha maakodust või suvilast tore ja hubane elamine,” lisas Tramm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles