Mentor: loodan, et nad ei häbene ka edaspidi nõu küsida

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Entrumi auhinnagala 2014, kus Indrek Kelder (paremal) pälvis parima mentori tiitli. Vasakul Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves, keskel Nätrumi  liikmed Laura Lepik (vasakul) ja Liisbeth Mets.
Entrumi auhinnagala 2014, kus Indrek Kelder (paremal) pälvis parima mentori tiitli. Vasakul Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves, keskel Nätrumi liikmed Laura Lepik (vasakul) ja Liisbeth Mets. Foto: Anu Puusepp/Järva infoportaal

Noorte ettevõtlikkuskonkursul ENTRUM parima mentori tiitli pälvinud ja Koeru keskkooli kaheksandike võidukat Nätrumit juhendanud Indrek Kelder avaldas lootust, et noored ei häbene ka edaspidi temale küsimusi esitada. 

Noorte mentor Indrek Kelder rõõmustas noorte edu üle. Tema sõnul on Koeru kaheksandikud praegu teistsugused kui sügisel, mil nad ligi 600 noorega ENTRUMi programmis alustasid. «See pool aasta ettevõtjana on neid ka  üksjagu kasvatanud,» ütles Kelder. Ta kinnitas, et esialgu oligi nätsuidee vaid üks paljudest, mis ajurünnaku käigus välja käidi ja tundus mitte eriti tõsiseltvõetav.

«Kuna oli selge, et Orbiti nätsuga ei suuda nad konkureerida, tuli positsioneerida seda teistmoodi. Arutelude käigus tekkiski gurmeenätsu idee, millele lisandus looduslähedus," meenutas Kelder. Korraliku eeltöö käigus selgus ka, et paljud poenätsud sisaldavad keemilisi aineid, nagu aspartaam ja sünteetilised maitsetugevdajad. "Nii saigi müügiargumendiks rohelisus, sest on inimesed, kellele see on oluline," selgitas Kelder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles