Järvamaal on Eesti kõige ettevõtlikumaid koolinoored

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Entrum

Tallinnas, Lauluväljaku klaassaalis selgus noorte ettevõtlikkuskonkursi ENTRUM parim äriidee. 

Ettevõtlikkuskonkursi üldvõitjaks nimetati gurmeenätsusid valmistav Nätrum, mille meeskonda kuulub kuus Koeru keskkooli kaheksanda klassi õpilast. Nätrum pälvis ka parima projekti tiitli teenusmajanduse ja tootmise valdkonnas.

Seitse kuud tagasi ENTRUMi avasessioonil ajurünnaku käigus sündinud võiduidee autorite sõnul on Nätrumi näol tegemist unikaalse gurmeenätsuga, mille koostisosadeks on vaid looduslikud ained. „Eesti turul teist sellist ei pakuta ja ka maailmas pole sellised tooted veel laialdaselt levinud. Valime ise välja parimad maitsed, mis lähvad tootmisesse. Samas jätkame pidevalt toote ja maitse arendust,“ tutvustas Nätrumit meeskonnajuht Hannes Linno. „Meie lähituleviku äriplaan on paigas. Tootega oleme väljas suveüritustel, näiteks saab Nätrumit osta juulis Viljandi Folgilt,“ lisas Linno tulevikuplaanidekohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles