Talgupäev kogub Järvamaal hoogu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koigi Külaselts tegi oma talgud ära 26.aprillil, koristasime Koigi mõisaparki, seda osa kus kunagi oli laululava. Lehtede riisumise ja vedamisega tegeleme veel edasi.
Kohal oli kusagil 15 inimest, osa tulid varem ja läksid enne lõppu ära, osa tulid hiljem. Alustasime kell 10 ja lõpetasime kell 15.30 talgusupi (seljanka) söömisega.
Peale lehte riisumise ja vedamise, korjasime ja vedasime traktoriga ära eelnevalt maha võetud võsa ja maha kukkunud oksi.
Jaanus Alliksoo
Koigi Külaselts tegi oma talgud ära 26.aprillil, koristasime Koigi mõisaparki, seda osa kus kunagi oli laululava. Lehtede riisumise ja vedamisega tegeleme veel edasi. Kohal oli kusagil 15 inimest, osa tulid varem ja läksid enne lõppu ära, osa tulid hiljem. Alustasime kell 10 ja lõpetasime kell 15.30 talgusupi (seljanka) söömisega. Peale lehte riisumise ja vedamise, korjasime ja vedasime traktoriga ära eelnevalt maha võetud võsa ja maha kukkunud oksi. Jaanus Alliksoo Foto: Jaanus Alliksoo

Täna on "Teeme ära" talgupäev. Järvamaal toimub või toimus 90 talgut rohkem kui 900 talgulisega.

Järva Teataja palvele saata oma talgutest pilte on vastanud nii mitmedki lugejad. Uudista pilte ja loe pildiallkirjadest, mis, kus ja kuidas toimus (saadetud pildil on nii varem toimunud talgutest kui tänased).

Uuri lisa! (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles