Hooletusse jäetud volleplatsid ootavad korrastamist

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Võrkpalli Liit

 24. aprill - 18. mai oodatakse avaldusi konkursile "Võrguplatsid korda!", et rajada või korrastada käesoleval suvel kaksteist uut võrkpalliplatsi. Konkurss toimub juba neljandat aastat, selle aja jooksul on korda tehtud 36 võrkpalliväljakut üle Eesti.

24. aprillist kuni 18. maini oodatakse kogukonna sportimisvõimaluste eest hea seisvaid inimesi esitama avaldusi võrkpalliväljaku rajamiseks nende piirkonda. Uue võrgu, postid ja platsi piirid saavad kaksteist võrkpalliväljakut üle Eesti. Käesoleval aastal valib žürii konkursile laekunud avalduste põhjal välja kaheksa kohta, mille nimed avaldatakse 21. mail. Lisaks valib žürii veel kümme kohta, mis võistlevad Delfi Eesti Elus toimuval rahvahääletusel. Kõigi kümne koha lühikirjeldused koos fotomaterjaliga lisatakse Delfi Eesti Elu portaali 22. mai keskpäevaks. Võrkpalliväljakud rajatakse lisaks veel nelja paika, mis koguvad 29. mai südaööks kõige enam hääli.

Selle aasta suurimaks uuenduseks on mobiilirakendus „Eesti Võrkpall“, mis kaardistab tulevikus ära kõik võrguväljakud üle Eesti. Antud rakendusse peavad kandma oma kohad ka kõik konkursil osalejad. Rakendus töötab Android ja iOS platvormidel alates versioonidest 2.3 ja 7.0.4., mille saab alla laadida Playstore’ist otsingusõna "võrkpall" abil või iPhone’i puhul kasutades aadressi http://m.volley.ee/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles