Kevadtriatlon ootab ees

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Pühapäeval toimub viies Paide-Türi kevadtriatlon algusega kell 11 Paide ujulas. Olenevalt osalejate arvust alustatakse jalgrattasõitu Paidest Türile kell 13-13.30. Jooks toimub Türi linna staadioni ümbruses ning võistluste lõpetamine ja parimate autasustamine linna staadionil.

Võistlejad saavad end kirja panna võistluspäeval kella 10.30ni, Eesti triatloniliidu koduleheküljel www.triatlon.ee ja Türi Spordiklubide Liidus tel 384 7185, 504 1987 või e-posti aadressil tyri.skl@neti.ee

Osalejatel tuleb Paide ujula basseinis läbida 300 meetrit, sõita rattaga 12,8 kilomeetrit Paidest Türile ning joosta 2000 meetrit. Individuaalvõistlejad on jagatud seitsmesse ja sõbravõistkonnad nelja võistlusklassi. Sõbravõistkond koosneb kolmest liikmest ja iga liige läbib ühe triatloni aladest. Võistlus toimub teatevõistluse põhimõttel. Kõikide võistlusklasside kolme paremat autasustatakse medali ja diplomiga ning parimatele on eriauhinnad.

Kevadtriatlonit korraldavad Türi Spordiklubide Liit ja SA Paide Spordi- ja Tervisekeskus.

Möödunud aastal osales kevadtriatlonil kokku 45 individuaalvõistlejat ja 12 kolmeliikmelist sõbravõistkonda. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles