Koolinoored testisid orienteerumisoskust

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eilsel kevadpäeval kogunesid Türi ühisgümnaasiumi juurde orienteerumishuvilised koolinoored. Kokku oli osalema tulnud Järvamaa viie kooli esindused: Aravete Keskkool, Paide Gümnaasium, Paide Ühisgümnaasium, Türi Põhikool ja Türi Ühisgümnaasium.

Järvamaa spordiliidu projektijuht Piret Reinfeld ütles, et õpetajate kõige suurem mure,enne starti oli, et kas lapsed ikka finišisse tagasi jõuavad, aga õnneks muretsemiseks polnud põhjust. «Kõik 134 õpilast saabusid punapõsksetena tagasi ja kohad said igati õiglaselt välja jagatud,» lisas ta.

Koolinoorte orienteerumisel anti võimalus osaleda ka paaridel, et õpilastel ei tekiks võistlushirmu. 1.-5.kl tüdrukute kiiremaks oli Aravete Keskkoolist Aiki Jalakas ja poistest Marko Moorits ja Oskar Hanko Paide Gümnaasiumist. 6.-7.kl tüdrukutest oli kiirem paar Laura Pähk, Carmen Toomet Paide Gümnaasiumist ja poiste samavanuse kiirem oli Markus Sulg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles