Lapsepõlveunistus ei andnud rahu

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna juurtega Aiki Faltisel on lapsepõlvest unistanud söögikohast nagu Maiasmoka kohvik pealinna. Nüüd on ta seda rajamas Paidesse Pärnu 75 majja.
Tallinna juurtega Aiki Faltisel on lapsepõlvest unistanud söögikohast nagu Maiasmoka kohvik pealinna. Nüüd on ta seda rajamas Paidesse Pärnu 75 majja. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paides kohvikut pidav ja Kirnas majutust pakkuv Aiki Faltis koondab oma tegevuse Paide linna Pärnu tänavasse ostetud majja.

Tallinna juurtega Aiki Faltisel on lapsepõlvest peale tiksunud kuklas mõte, et tal on kunagi samasugune söögikoht, nagu on pealinnas Maiasmoka kohvik.

Eelmise nädala reedest on Faltisel maja, kus lapsepõlveunistus teoks teha. «Nüüd ei rahune ma enne, kui saan istuda oma kohviku hoovis ja naudinguga selle vilgast tegevust jälgides kohvi juua,» ütles ta eile tolmustes töörõivastes majast väljudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles