Vilistlane naasis kodukooli

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rollid on vahetunud: veel mõni aasta tagasi oli Sänni Noormets õpilase rollis. Nüüd õpetab ta ise muusikakooli akordioni eriala õpetajale Silvi Nielsonile, milline see õige Hiiu kandle mänguvõte on.
Rollid on vahetunud: veel mõni aasta tagasi oli Sänni Noormets õpilase rollis. Nüüd õpetab ta ise muusikakooli akordioni eriala õpetajale Silvi Nielsonile, milline see õige Hiiu kandle mänguvõte on. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi muusikakooli õpetajate pere sai täiendust – Viljandi kultuuriakadeemiat lõpetav Sänni Noormets valis praktikakohaks kodulinna kooli, kus ta ei pelga ka õpetajaid õpetada.

Projekti «Tagasi kooli» käigus annavad koolides tunde ja jagavad kogemusi külalisõpetajad – tegusad kodanikud, lastevanemad, vilistlased, üliõpilased ja kõik need, kes soovivad koolielus kaasa lüüa.

Omamoodi tagasi kooli, täpsemalt Türi muusikakooli, on jõudnud ka Sänni Noormets, sama haridusasutuse vilistlane. Praegu õpib ta Viljandi kultuuriakadeemias pärimusmuusika erialal ning valis praktikakohaks just sünnilinna muusikakooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles