Projektipartnerid said kokku Saksamaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Martjak (pildil vasakult), Alexandra Kõll, Victoria Kondas, Mari-Ly Soomuste, Anneli Tumanski ja Enn Lehtpuu Düsseldorfi raekoja ees.
Eva Martjak (pildil vasakult), Alexandra Kõll, Victoria Kondas, Mari-Ly Soomuste, Anneli Tumanski ja Enn Lehtpuu Düsseldorfi raekoja ees. Foto: Erakogu

Aprilli esimese nädala viibis Väätsa põhikooli meeskond Saksamaal Esseni lähedal asuvas väikelinnas Ketwichis, et kohtuda viie riigi koolide esindajatega, kes samuti osalevad Comenius projektis «Energiaalasest haridusest Euroopas».

Väätsa kooli inglise keele õpetaja ja projekti juht Anneli Tumanski selgitusel näeb projekt ette, et igaks töökohtumiseks valmistavad koolide esindused ette tööülesanded.

Seekordseks kohtumiseks olid partnerkoolide õpilased koostanud loodusainete põhjal mänge ja oma kooliprogrammi järgi töölehti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles