Peopiletid läksid müüki

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jan Vutt

Järvamaa laulu-ja tantsupeo piletid on tänasest müügil. Korraldajad soovitavad pileti osta eelmüügist, sest ainult sel moel on kindel, et pidu saab nautida istekohalt. 

Järvamaa laulu-ja tantsupeo korralduskomitee liige ja Paide kultuurikeskuse direktor Ülle Müller ütles, et täna hommikul tegid nad ka katse, kuidas piletile trükitud info välja paistab. «Nii-öelda testprintimine läks hästi,» rõõmustas ta.

Võrreldes varasemate aastatega on sel aastal muutunud eelmüügist pileti ostmine oluliseks neile, kes soovivad pidu jälgida istekohalt. Peo tarvis spetsiaalselt valminud saali- ehk istekohtade plaani kohaselt tuleb Paide vallimäele 900 istekohta, millest 400 on nummerdatud. Pooltuhat istekohta on sellist, kus inimene saab ise rea ja istekoha valida. Mülleri ütlust mööda müüakse ülejäänud piletid seisukohtadega. «Eelmüügist pileti ostnule tagame istekoha. Selle eest seisavad hea Paide Kultuurikeskuse saaliteenindaja,» lubas Müller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles