Politsei liiklusliini number muutus

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei 
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Politsei DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

1. aprillist vastab liiklusliini kõnedele politsei- ja piirivalveameti (PPA) infotelefon 612 3000 ja senisele liiklusliini lühinumbrile 14 900 helistajad suunatakse automaatselt edasi PPA infotelefonile. Politsei infotelefonile oodatakse inimeste tähelepanekuid liiklusjuhtumite kohta, mis ei vaja politseinike kiiret sekkumist, ent on siiski väärt tähelepanu juhtimist.

„Helistajale olulisi muudatusi ei ole, kuna senise numbri valinud inimesed ühendatakse automaatselt infotelefoniga. Number 612 3000 on iga politseivärvides sõiduki peal, mistõttu jääb see ka ehk paremini meelde. Liiklusega seotud kõnedele vastamise põhimõtted jäävad numbri vahetumisel samaks. Endiselt ootame inimeste tähelepanekuid liikluses toimuva kohta ning võtame võimalusel teistele silma jäänud juhtidega ühendust. Liikluskorraldusega seotud probleemide puhul edastame info teeomanikule,“ selgitas PPA teeninduskorraldusbüroo juhataja Riina Senipalu.

Infotelefon töötab äripäeviti kella 8-18. Et PPA infotelefon 612 3000 helistamine on tavatariifiga ning sellele ei lisandu operaatorite määratud lühinumbrile helistamise tasu.

Tänavu on liiklusliinile helistajaid olnud 2329. Üle 700 kõne on olnud parkimiskorra rikkumiste, 300 kõnet ohtlike manöövrite, üle 280 kõne märgi nõuete eiramise ning ligi 150 kõnet ohtlike kiiruseületajate kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles