Reisifirma lõpetas tegevuse

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam saab Lennart Meri nime
Tallinna lennujaam saab Lennart Meri nime Foto: Kanal2

Tarbijakaitseamet kuulutas reedel välja Reisibüroo GoldTravel OÜmaksejõuetuse, esmaspäeval annab täpsemad juhised, mis ajaks tuleb reisi ostnutel esitada ametile avaldus ära jääva reisi eest raha tagasisaamiseks.

Tarbijapoliitika ja avalike suhete osakonna juhataja Hanna Turetski sõnul on reisettevõtja maksejõuetuse väljakuulutamise põhjuseks suutmatus täita pakettreisilepingust tulenevaid kohustusi tarbijate ees. Seoses sellega jäävad ära kõik reisifirma vahendatud ja tulevikus toimuma pidanud reisid.

GoldTravelil on 13 000 euro suurune tagatis, mis on seadusega määratud minimaalne tagatise summa pakettreise vahendavale ettevõttele. Tagatis on seatud  Salva Kindlustuses, kes on kinnitanud valmisolekut nõuded tagatisraha eest välja maksma. „Vastavalt turismiseadusele otsustab reisifirma maksejõuetuse korral tagatise kasutamise üle tarbijakaitseamet,“ täpsustas Turetski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles