Kirna teelõik valmib augustiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise nädala lõpus alustati Kirnas teeäärsete puude maha võtmist, millega tehti algust järgmisel nädalal algava 1,2 kilomeetrise teelõigu ümberehitustöödega.
Eelmise nädala lõpus alustati Kirnas teeäärsete puude maha võtmist, millega tehti algust järgmisel nädalal algava 1,2 kilomeetrise teelõigu ümberehitustöödega. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järgmise nädala keskpaigas algavad juuli lõpuni kestvad suuremahulised tööd Paide ja Türi vahelise tee Kirna lõigu ümberehituseks.

Ehitatava teelõigu pikkus on 1,2 kilomeetrit, töid teeb Nordecon Infra AS, kes ehitab lõplikult välja kergliiklustee koos valgustusega ning rajab ringristmiku Poaka ja Änari ristmikule.


Ida regionaalse maanteeameti järelvalveosakonna juhataja Jaanus Tammets ütles, et tööde käigus saab suurem osa teest uue mulde ehk muldkeha, mis jääb asfaldikihi all oleva killustiku ja liiva alla.

Tammets märkis, et kohalikele elanikele tähendab uus teelõik, et nad saavad uue, ohutu ja nüüdisaegse tee. «Majadest viiakse intensiivne maanteeliiklus eemale ja suurendatakse sellega elanike ohutust,» sõnas ta.
Tammets lisas, et sellest tulenevalt tuleb Kirna elanikel pikendada sõidumaad, et jõuda ringristmiku kaudu maanteele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles