Noored spetsialistid ootavad tuge

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järvamaa kogukonnafond

Reedel sõlmis SA Järvamaa Kogukonnafond toetajatega hea tahte leppe noore spetsialisti stipendiumi väljaandmiseks. Kogukonnafond annab stipendiumi välja seitsmendat korda ning selle on varem saanud kümme noort. Stipendiumi suurus on 600 eurot.

«Stipendiumi andmist toetavad eraisikud, organisatsioonid ja ettevõtted peavad Järvamaa arengule oluliseks hakkajate ja oskustega noorte olemasolu,» ütles sihtasutuse juhatuse esimees Valev Väljaots. «Stipendium on omamoodi tunnustuseks, et noor on asunud tööle Järvamaale ja siin ka elab. Kuna stipendium on mõeldud eelkõige ettevõtlusvaldkonna spetsialistide toetuseks, siis ootame just ettevõtjate panust ja ka oskust märgata noori, kes ettevõttes töötavad.»

Järvamaa Kogukonnafondi nõukogu esimees Arnika Tegelmann andis fondi hõbetoetaja tänukirja Tiin Orastele ja Janno Lehemetsale, kes on juba kolmel aastal rahaga toetanud noore spetsialisti stipendiumi väljaandmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles