Noor juht jättis rängas õnnetuses elu

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa liiklusõnnetuses hukkus 19-aastane autot juhtinud noormees.
Järvamaa liiklusõnnetuses hukkus 19-aastane autot juhtinud noormees. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Pühapäeva hommikul juhtus Järvamaal Albu vallas liiklusõnnetus, milles hukkus 19aastane autot juhtinud noormees.

"Liiklusõnnetus juhtus Albu külas Kaalepi-Lehtmetsa tee 8. kilomeetril, kus on kiirusepiirang 50 km/h. Esialgsetel andmetel sõitis Kaalepist Albu poole liikunud sõiduauto Opel vasakule teelt välja kraavi," teatas politsei pressiesindaja Kristi Kais.

Suurest kiirusest tingituna sõitis auto mööda kraavi edasi ja põrkas vastu puid. Autot juhtinud esmase juhiloaga noor mees paiskus autost välja ja hukkus sündmuskohal.

Politseile on teada, et hukkunu sai juhiload vaid mõni nädal tagasi. Tema võimaliku joobe tuvastab ekspertiis.
Paide politseijaoskonna juht Üllar Kütt tuletas meelde, et kiiruspiirangutel on alati põhjus.

"Liiklusõnnetuses osalenud auto vrakki vaadates võib eeldada, et enne teelt väljasõitu ei järginud juht teelõigul kehtestatud kiirusepiirangut 50 km/h," ütles Kütt.

"Panen kõigile südamele, et sõidukiirus ning -võtted tuleb valida vastavalt oma kogemustele ja talvisel ajal ei tohi ära unustada ka muutuvaid ilmastikutingimusi. Halvima juhtumisel on aga turvavöö see, mis juhti ja reisijaid traagiliste tagajärgede eest kaitseb," rõhutas Kütt.

Vaata Reporteri videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles