Kultuurikeskuse lava sai tantsu täis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jan Vutt

Reede õhtul oli Paide kultuurikeskuses festivali «Koolitants 2014» maakonna tantsupäev, kus võisteldi viies vanuseklassis: mudilased, I–III klass, IV–VI klass, VII–IX klass ja X–XII klass ning kuues kategoorias: lastetants, vabatants, Eesti-teemaline tants, estraaditants, showtants ja tänavatants. Osalejaid olid Järva-Jaanist, Paidest, Türilt, Amblast ja Koerust.

Žürii liikmele, tantsijale ja koreograafile Kristin Pukkale jäi Paide tantsusündmus meelde sooja vastuvõtu ja siira kaasaelamisega kõikidele tantsunumbritele. «Tean seda omast käest, et publiku toetus annab palju energiat laval esinejatele juurde,» lausus ta.

Pukkale jäid silma väga tugevad numbrid. «Oli ka Paidele omast võimlemiselementidega kavasid, kuid selle kõrvalt hakkavad juurde tulema õpilaste omaloomingud, näiteks vabatantsu kategoorias, mis oligi vahest kõige suurem üllatus ja heameele tekitaja sel aastal,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles