Jaanus Marrandi lahkub Rahvaliidust

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Marrandi
Jaanus Marrandi Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Riigikogu liige Jaanus Marrandi ei näe võimalust Rahvaliidus jätkata ja kui ta peaks kevadistel riigikogu valimistel kandideerima, tahab ta seda teha Sotsiaaldemokraatliku erakonna ridades.

Jaanus Marrandi ütles, et Rahvaliidu juhatus esineb täna avaldusega, mistõttu ei hakka ka tema midagi kindlat väitma.
Samas tunnistas Marrandi, et nii temal kui ta lähematel võitluskaaslastel on Rahvaliidus jätkata raske, et mitte öelda võimatu.

Marrandi märkis, et poliitikas olla pole talle elu ja surma küsimus, aga kui ta peaks otsustama kevadel riigikokku kandideerida, teeb ta seda Sotsiaaldemokraatliku erakonna ridades.

Mis teistest Rahvaliidu liikmetest Järvamaal saab, on Marrandi meelest igaühe isiklik otsus. Kuigi Järvamaa organisatsioon eelistas ülekaalukalt liituda sotsiaaldemokraatidega, polnud erakonna kongress pühapäeval kahjuks sama meelt.

Marrandi usub, et Rahvaliit kevadiste valimiste järel riigikokku ei pääse. Ka ei julge ta siinses valimisringkonnas parteile edu ennustada, sest lisaks temale ei kandideeri enam ka Jaak Allik ja Helmen Kütt, samuti on mitu siinset tuntumat rahvaliitlast erakonnast välja astunud.

Marrandi ütlust mööda on siinsed erakonnakaaslased talle tunnistanud, et kavatsevad parteist välja astuda ega tahagi end enam ühegi erakonnaga siduda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles