Noored tahavad abistada nõrgemaid

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva-Jaani neiud Maris ja Kaisa Susi soovivad ENTRUMi programmi vahendusel korraldada kaksikute ja kolmikute kohtumisõhtuid.
Järva-Jaani neiud Maris ja Kaisa Susi soovivad ENTRUMi programmi vahendusel korraldada kaksikute ja kolmikute kohtumisõhtuid. Foto: Entrum

Heategevusüritused, juhtmevaba heli- ja videosignaali edastav seade, eestimaine närimiskumm ning aja maha võtmise putka – see on valik Järvamaa noorte sõelale jäänud ideedest ENTRUMi programmis.

Ligi 90-le ettevõtlusmaailma sukeldunud Järvamaa noorele vanuses 13–19 eluaastat kujunes eilne päev üsna pikaks. Võib aga öelda, et õhtutundideni kestnud esimene inkubatsioonipäev Nokia kontserdimajas oli alles sissejuhatus.

ENTRUMi Järvamaa koordinaator Saima Piisner teadis öelda, et järgmine ehk 14. sessioon kujuneb kahepäevaseks. «Siis jagunevad noored Tallinna Ülikooli hoonete vahel,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles