Politsei kogub liikluse murekohti

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Politsei-ja piirivalveamet (PPA) ootab tänasest nädala jooksul teateid liikluse murekohtadest, et 25. novembril liiklustalgute korras need tervadatud tähelepanu alla võtta.

Ameti Facebooki lehel postitatud teadet on jagatud juba ligi sajal korral ning sel on paarsada kommentaari, enamik sisaldavad ka mõnd konkreetset ristmikku, tänavat või maanteed. Esile on toodud nii Tallinna-Tartu maanteed kui ka Paide linna bussijaama juures olevat vöötrada.

Politsei ootab teateid kohtadest, kus sagedast rikuvad liikluseeskirju autojuhid või jalakäijad. Olgu selleks kiiruse ületamine või vales kohas tee ületamine. Tähelepanekud ja murekohad peaksid politsei teatel olema lahendatavad liiklusjärelvalvega. "Nende ettepanekute toel teeme 25. novembril liiklustalguid – oleme üle riigi väljas suuremate jõududega ning töötame just inimeste välja pakutud kohtadel," seisab postituses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles