Telekanal ootab vihjeid tublide inimeste kohta

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Eestimaa uhkuse“ õhtujuhid Sven Soiver ja Annely Adermann.
„Eestimaa uhkuse“ õhtujuhid Sven Soiver ja Annely Adermann. Foto: TV3

Telekanal TV3 ootab vihjeid selle kohta, keda tunnustada "Eestimaa uhkuse" tiitliga. 2005. aasta lõpus esimest korda TV3 eetrisse jõudnud «Eestimaa uhkus» tunnustab lihtsaid inimesi, kelle heateod ja õilsad ettevõtmised liigutavad kõiki.

Kangelaste lood jõuavad eetrisse «Seitsmestes uudistes» ning kogu projekt tipneb südamliku ja särava tänugalaga Tallinna reaalkoolis

Kangelaste lood jõuavad eetrisse «Seitsmestes uudistes» ning kogu projekt tipneb südamliku ja särava tänugalaga Tallinna reaalkoolis.

«Eestimaa uhkuse» kauaaegse žüriiliikme Elle Kulli kinnitusel on sel tänuüritusel äärmiselt positiivne sõnum.

«Tänu «Eestimaa uhkusele» saame teada, kui palju elab Eesti eri nurkades häid, tublisid, lihtsaid, kuid samas erakordseid inimesi. Oleme väsinud oma nn VIPidest, staaridest, poliitikutest, avaliku elu tegelastest. Tore on näha uusi, tundmatuid kangelasi, kes on pärit meie endi seast. Usun, et just nende inimeste eeskuju julgustab ja tiivustab väga paljusid teisigi,» selgitab  Elle Kull.

“Eestimaa uhkus 2013” ootab vihjeid tublide inimeste kohta e-posti aadressil eestimaa@tv3.ee või postiaadressil: “Eestimaa uhkus”, TV3, Peterburi tee 81, 11415 Tallinn, aga ka “Seitsmeste uudiste” telefonil 622 0250.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles