Piiblipäevadest osavõtnud koristasid Paidet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Lisaks üle-eestilisele «Teeme ära!» talgupäevale, mille käigus korrastati Paide kogukonnakeskuse territooriumi, aitas linna korrastada ka 450 tänavu Paide spordihallis  peetud piiblipäevadest osavõtnut.


Kogukonnakeskuse korrastuse talgujuhi Rainer Eidemilleri ütlust mööda tehti talgupäeval ära suur hulk tööd. «Vaatamata vihmasele ilmale tuli 16 talgulist ja hiljem appi veel ka 50 piiblipäevadel osalenud noort,» täpsustas ta.


Talgulised koristasid Tallinna 9/11 hoonestiku hoovi, riisusid lehti Vallimäe nõlvalt, korrastasid vana materjali väliladu. Korda sai ka Tallinna 9 katus, mis vihma läbi lasi. Tallinna 11 lõunapoolsemasse külge kaevati lillepeenar.


Paide avatud noortekeskuse tegevusjuhendaja Kati Ott ütles, et  üle-eestilistest piiblipäevadest osa võtnud noored aitasid korrastada nii teeääri, linna kinnistuid kui ka mitme ettevõtja ja eraisiku kinnistuid, kes olid selleks soovi avaldanud. «Hiljem helistas mitu ettevõtjat tagasi ja kiitis noori, kes tegid ära suure töö,» lisas ta.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles