Nahaalsed autojuhid sõidavad ummikust kergliiklusteele

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis/Scanpix

Pärnu–Rakvere maantee Paide linna ja Sillaotsa küla vahelisel lõigul toimuvad teetööd on pannud nii mõnegi autojuhi hoolimatult käituma.

Tähelepanelik linnakodanik andis Järva Teataja vihjeliinile teada, et teetööde tõttu hoitakse autoliiklust emmal-kummal suunal lühikest aega kinni, kuid kõik autojuhid ei läbe seda aega järjekorras oodata. Osad neist kasutavad tupikkohast möödumiseks kergliiklusteed ning ei hooli  vihjeandja sõnul oma kiirustamisega jalakäijate turvalisusest sugugi.

Politsei- ja Piirivalveamet kommunikatsioonibüroo vanemspetsialist Heiko Leesment tunnistas, et nende poole pole keegi liiklejatest varasemalt sellise probleemiga pöördunud. „Kindlasti tuleb liiklejatel viivitamatult politseile teada anda probleemist, mida teedel, tänavatel või avalikus ruumis märgatakse,” rõhutas ta. „Selleks ongi kõige operatiivseim ja lihtsaim moodus helistada telefonil 110. Sageli ongi murekohaks just see, et inimesed jätavad teavitamata või teevad seda mõne aja möödudes ning politseil pole enam võimalik rikkumist tuvastada.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles