Türi võimulepe saab täna allkirjad

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liidu juhtisikud Pipi-Liis Siemann ja Raivo Pink
Isamaa ja Res Publica Liidu juhtisikud Pipi-Liis Siemann ja Raivo Pink Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna kell 12 allkirjastavad Isamaa ja Res Publica Liit, Reformierakond ja Keskerakond koostööleppe Türi valla juhtimiseks aastatel 2013-2017.

Sel nädalal Türil Isamaa ja Res Publica Liidu, Reformierakonna ja Keskerakonna poolt peetud koalitsiooniläbirääkimised on olnud kiired. Nädala alguses vaatasid valimisnimekirjad üle positsioonid, millega asuti läbirääkimislaua taha. «Teisipäeva õhtul suutsime delegatsioonide tasemel kokku leppida kõigis koalitsioonileppe valdkondades ning esitasime need oma nimekirjadele kooskõlastamiseks,» märkis IRLi osakonna esimees Raivo Pink.

Reformierakonna Türi organisatsiooni juht Andrus Eensoo kinnitas, et kuigi aluseks võeti IRLi koostatud põhjalik tegevuskava lisati sinna mitmed täpsustused, näiteks ettevõtlusalane koostöö Põhjamaade sõprusomavalitsustega, karjäärinõustamissüsteemi väljaarendamine põhikoolides ning konkretiseeriti Türi põhikooli spordihoone rajamiskava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles