Laps on õues õppides õnnelik

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Andrus Eesmaa

Maakonna lasteaedade õpetajad kogunevad homme Türile konverentsile, et kuulata targemate arvamusi ja jagada kogemusi õuesõppe kohta.

Neljas Järvamaa alushariduse konverents «Laps on õues õppides õnnelik» on 17. oktoobril Türi kultuurikeskuses. Päev algab kogunemisega alates kella 9.30st ja lõpeb kell 16 lõppsõnadega.

Ettevõtmise korraldaja, Järvamaa koolieelsete lasteasutuste juhtide

ühenduse esimees Maie Roos sõnas, et konverentsi põhilektorid on Juhani Püttsepp Eesti maaülikoolist, kes räägib teemal «49 aastaaega», Kristel Vilbaste Eesti koolimetsade ühendusest, kelle ettekanne põhineb õuesõppel seoses veeteemaga ja Eesti allikatega, ning Asta Tuusti Sagadi looduskoolist, kes arutleb teemal, kuidas õuesõpe õnnelikuks teeb.

Oma õuesõppe kogemusi jagavad Aravete, Imavere, Vääta, Türi ja Paide lasteaedade töötajad.

Ettekannete vahel näeb slaidiprogrammi Järvamaa lasteaedade õuesõppetegevustest.

Konverentsi on aidanud korraldada INNOVE, haridus- ja teadusministeerium, hasartmängumaksu nõukogu, Türi vallavalitsus, Türi kultuurikeskus, KÜ Kujundus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles