Kiidupäevale sõidab 21 noort

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa 4H piirkonna noored suvepäevadel.
Järvamaa 4H piirkonna noored suvepäevadel. Foto: Erakogu

Homme on Pärnus Endla teatris noorteühing Eesti 4H tunnustusüritus „Kiidupäev“. Ühingu liikmed koos vabatahtlike juhendajatega kogunevad Pärnusse erinevatest Eesti paikadest. Üritusel osaleb 220 inimest.
Järvamaalt sõidab "Kiidupäevale" 21 ühingu liiget – esindatud on Aravete, Paide, Imavere, Roosna-Alliku ning Järvamaa piirkonda kuuluva Jäneda klubi noored koos juhendajatega.

Tavapäraselt toimub ühine tublide 4H-kate tänamine aktiivse panuse eest ühingu töösse. Tunnustatakse piirkondade aktiivseid noori, parimaid klubisid ja klubijuhendajaid, samuti kuulutatakse välja 2013. aasta 4H piirkond ja 4H tegija. Peale tunnustusüritust vaadatakse etendust „Boyband“.

Pühapäeval tähistab noorteorganisatsioon oma 22. sünnipäeva. Siis toimub 4H kampaania „Heategu kodukohas“. Ühingu sünnipäeval tehakse kingitusi ja heategusid oma sõpradele ning kogukonnale. 4H klubid üle Eesti tulevad kokku, et korrastada kodukanti, abistada kogukonna liikmeid, remontida külakeskust, küpsetada muffineid lastekodu lastele või jalutada varjupaiga koeri.
Kampaania „Heategu kodukohas“ jäädvustused fotodel jõuavad kodulehele www.eesti4h.ee järgmise nädala jooksul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles