Komisjonipood rõõmustab lastevanemaid

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paidelane Leida Siirand astus komisjonipoodi sisse lootuses leida lapselapsele sooje saapaid. Sobivat numbrit aitab otsida klienditeenindaja Eevi Lausvee.
Paidelane Leida Siirand astus komisjonipoodi sisse lootuses leida lapselapsele sooje saapaid. Sobivat numbrit aitab otsida klienditeenindaja Eevi Lausvee. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Teist nädalat tegutseb Paides Bermuda ärimajas komisjonipood, mis rõõmustab eriti siinseid emasid ja vanaemasid.

Kaupluse omanik Kairi Põllu tunnistas, et mõtte komisjonipoodi avada sai sõpradelt.  «Tutvusringkonnas on kõigil väikseid lapsi ja neile väikseks jäänud rõivaid pole kuskil realiseerida, selle jutu peale haarasingi härjal sarvist,» selgitas ta. «Alustasin Järvamaal, sest siin on kaubavalik väike ja võimalusi vähem, siin pole selliseid allahindlusi nagu Tallinnas.»

Kui Paides hakkab poel hästi minema, plaanib Põllu ettevõtmist laiendada teistesse väikelinnadesse.
Avamispäev andis lootust, et järvakad võtavad uue poe hästi vastu. «Rahvast oli pood kogu aeg täis ja kuulsime nii palju positiivseid sõnu,» tundis Põllu heameelt.

Et kaltsupoodidest erineda, on lisaks rõivaste puhtusele ja väljanägemisele see pood rõhku pannud ka interjöörile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles