Rahvamatk avas teelõigu

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koeru sissesõidul asuva tankla juures oli ennelõunal ebatavaliselt palju rahvast. Noori ja vanu, jalgsi ja rattaga. Kõik ootamas Vao-Koeru jalg-ja jalgrattatee avamist. Ja sellele järgnevat rahvamatka.

Pikki kõnesid tee avamisel ei peetud. Sõnavõtud olid lühikesed ja kandsid endas heameelt tee valmimise üle. Projekti eestvedaja ja Koeru abivallavanem Ülle Jääger iseloomustas teed kui "Kaua tehtud kaunikene", vallavanem Triin Pobbol aga rõõmustas selle üle, et teekond Vao ja Koeru vahel on jalgsi ja jalgrattaga liiklemiseks nüüd oluliselt turvalisem. Ta tänas ka maaomanikke, kes osa oma kinnistust loovutasid. "Ega teed ju õhku ehita," sõnas vallavanem.

Volikogu esimees Himot Põldver ei pannud samuti stardivalmis matkajate kannatlikkust proovile, vaid kiitis tegijaid, et projekti käigus sai ka nii mõnigi känd välja juuritud, mis muidu oleks ehk silma riivama jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles